Najaarsfietstocht

StartdatumZondag 22 oktober 2017
CategorieVrije tijd
Prijs€ 10.00
LocatieBuurthuis Middel
AdresOude Deventerweg 7
PlaatsMiddel
Aanvang09:00 uur
Eindtijd19:00 uur

Op zondag 22 oktober wordt in Middel weer de najaars fietstocht verreden.

De lunch is na terugkomst in het Buurthuis, deze bestaat ook dit jaar weer uit snert met roggebrood en spek of een beenhammetje ook zullen we weer voor reuzel zorgen. Onderweg wordt er koffie gedronken bij Nieuw Sion (het voormalige Klooster Sion) tijdens de koffie stop mag u een kijkje nemen in de kloostertuin en in de kloosterkerk, ook wel grote kerk genoemd in de volksmond. Deze is dan speciaal voor ons open is, wel dient men het hier rustig te houden, daar het een stilte gebied is. De route is ruim 40 km en gaat grotendeels over binnenwegen en door natuurgebieden.

Om deel te nemen deel te kunnen nemen, dient u zich op te geven voor vrijdag 20 oktober op telefoon nummer 0570-563702 of op 06-57051445,  geef dan ook door hoe laat u weg wilt bijv. tussen 9.00en 9.30 uur en wat u wilt eten. Starten kan vanaf 9.00 uur en extra eten meenemen naar huis kan ook, maar geef dat dan even bij de opgave door. Opgeven via de mail mag ook. Deelname kosten zijn  € 10,- p.p.

Tevens is er voor de liefhebbers op zaterdagavond 4 november weer de mogelijkheid om deel te nemen aan de evaluatieavond met een stamppottenbuffet. Tevens zal ook Magic Herman met een Duo Act van de Tip Top markt alla de Willem Ruis show aanwezig zijn en tijdens deze show kan men leuke en ludieke prijzen winnen, (plaats voor slechts 80 personen, vol is vol). 

 

Najaarsfietstocht

Fiets ook mee!